Supportinformatie

Via deze portal biedt Royal HaskoningDHV haar Castor klanten toegang tot allerhande supportinformatie. Met de handleidingen en veelgesteld vragen hopen we dat u snel de antwoorden vindt die u zoekt. Deze informatie is alleen zichtbaar voor gebruikers van onze diensten en vereisen om die reden dat u inlogt met een Royal HaskoningDHV account. Royal HaskoningDHV beheert klantenaccounts via haar Smart Society platform (zie ook Aanvragen van een account).


Heeft u al een Smart Society account, dan kunt u inloggen via de knop rechtsboven op deze portal. 

Kies daarna dat u een klant bent.


 

Het aanbod aan informatie zullen wij blijven aanvullen en zal de volgende items bevatten:

  • Handleidingen
  • Veelgestelde vragen
  • Release notes
  • AankondigingenMelden van vragen en verstoringen

Mocht er onverhoopt een probleem voordoen dat u met de beschikbare informatie niet zelf kunt oplossen, dan kunt u dit ons laten weten door een support ticket aan te maken via deze portal. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Op de menubalk van de portal klikt u op de link "Nieuw Ondersteuningsticket" om uw vraag te stellen.


Alleen in echt urgente gevallen raden wij u aan ons telefonisch te benaderen. We kunnen dan snel inschatten wat er nodig is om uw probleem te verhelpen. Alle contactgegevens van Castor Support:


Portalhttps://castor.support.royalhaskoningdhv.com
Emailhelpdesk.beheerpakketten@royalhaskoningdhv.com
Telefoon
088 3483200

  

Denkt u eraan dat u ons bij het melden van een ticket zoveel mogelijk relevante informatie stuurt, indien mogelijk met screenshots van eventuele foutmeldingen. Uw tickethistorie

U kunt de status van uw ticket en en een overzicht van alle voorgaande tickets zien als u bent ingelogd met uw Royal HaskoningDHV account.