Iedereen kan een supportvraag stellen via deze portal.

Wilt u echter een overzicht krijgen van alle door u gemelde tickets, of wilt u via deze portal toegang krijgen tot veelgestelde vragen en handleidingen van Castor raadplegen, dan heeft u een Royal HaskoningDHV account nodig.

Smart Society platform

Het platform waarop Royal HaskoningDHV organisaties en gebruikers beheert heet Smart Society, Met een Smart Society account heeft u toegang tot alle diensten van Royal HaskoningDHV waarvoor een login nodig is, en die voor u zijn opengesteld. En daarmee heeft u ook toegang tot de supportomgeving van Royal HaskoningDHV.

Beheer van gebruikers

Binnen het Smart Society platform wordt bij de eerste aanvraag een bedrijf/organisatie aangemaakt en wordt door de organisatie één of meerdere beheerders aangewezen. Deze beheerders kunnen zelf gebruikers toevoegen, verwijderen of wijzigen. Waar deze gebruikers toegang toe krijgen is afhankelijk van de afgenomen diensten.

Een organisatie of account aanvragen

Zoals hierboven vermeld, kunnen beheerders van een bedrijf/organisatie zelf gebruikers beheren.  U kunt de beheerder van uw bedrijf/organisatie vragen u toe te voegen.

Weet u niet of uw organisatie al bekend is in het Smart Society platform, of weet u dit niet wie uw beheerder is, laat het ons dan weten door een ticket aan te melden op deze portal. We zullen u dan verder begeleiden.